Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони РФ відреагували на нову атаку безпілотників на Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ відреагували на нову атаку безпілотників на Крим

У відомстві Сергія Шойгу прозвітувала про "відбиття" атаки дронів у Криму

24 липня 2023, 10:44
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", в оборонному відомстві країни-агресора вдають, що впоралися з черговою атакою на військові об'єкти в Криму і збили всі дрони. При цьому у Джанкойському районі продовжує вибухати, а гауляйтери оголосили евакуацію.

У Міноборони РФ відреагували на нову атаку безпілотників на Крим

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

У Міноборони РФ заявили, що анексований півострів, нібито атакували 17 безпілотників. При цьому нібито "спробу терористичної атаки припинено".

Зокрема, нібито 14 БПЛА, які у відомстві Шойгу називають "українськими", придушені засобами РЕБ, з них 11, нібито "зазнали краху в акваторії Чорного моря", ще 3 впали на території Криму.

"Три безпілотники знищені засобами ППО, внаслідок припиненої терористичної атаки постраждалих немає", — розповіли в Міноборони країни-агресора.

При цьому у пабліках продовжують викладати відео та фото вибухів на складі боєприпасів у Джанкойському районі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — так званий "голова" Криму Сергій Аксьонов заявив, що проведе евакуацію з деяких регіонів півострова.

Також видання "Коментарі" повідомляло – 22 липня у Червоногвардійському районі Криму вранці лунали вибухи. Внаслідок удару БпЛА сталася детонація на складі боєприпасів.

Раніше "Коментарі" писали – увечері 17 липня російських диктатор Путін провів нараду, присвячену поновленню роботи Кримського мосту, який постраждав від підриву. Президент Росії передбачувано поклав відповідальність за підрив, який він називає "терактом", на "київський режим" — і пообіцяв відповідь від Міноборони. Тим часом в Офісі президента України не виключають, що за підривом моста, який, до речі, продовжує функціонувати, може стояти путінський режим. Що можна сказати про ситуацію на другу добу після події? Якими можуть бути наслідки, чи чекати на продовження? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

24 липня 2023, 11:55

"Терористичної атаки"? Риторика божого народу з обох сторін, поки освячені попами слов'яни вбивають один одного. Ще і висловлювання обох Карликів: "Ми ще серйозно не починали!".


Новини