Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони назвали три області, які частіше почала обстрілювати РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони назвали три області, які частіше почала обстрілювати РФ

Ганна Маляр заявила, що росіяни стали частіше відкривати вогонь по прикордонню, отже, побільшало прильотів у Сумській, Чернігівській, Харківській областях

17 травня 2023, 16:04
Поділіться публікацією:

Російські війська за останній місяць збільшили кількість обстрілів Сумської, Чернігівської та Харківської областей. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр.

У Міноборони назвали три області, які частіше почала обстрілювати РФ

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"За останній місяць ворог збільшив обстріли прикордонних областей — Харківської, Чернігівської та Сумської. За останній тиждень у період з 8 по 16 травня 2023 року російські війська здійснили 162 обстріли зазначених областей. Найбільше зазнали обстрілів Сумська область — 110. Чернігівська — 29, Харківська — 23", — написала заступник міністра.

За її словами, окрім обстрілів мирного населення, ворог артилерійськими та авіаційними ударами намагається постійно тримати у напрузі українські війська у прикордонних областях та не допустити їхнього залучення на інших напрямках.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що свідчить поведінка Пригожина у Бахмуті – чи може щось загрожувати Путіну.

Також видання "Коментарі" повідомляло – масованими повітряними атаками, які різко почастішали у травні, Кремль намагається відстрочити контрнаступ України, пише CNN. Чи згодні з таким твердженням? Про що говорять ці потужні атаки, які багато в чому відображає система ППО України, що серйозно зміцніла? Що ми вже протиставляємо їм – і можемо? Коли дійде справа до превентивних ударів? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – на Донбасі загалом і в районі Бахмута зокрема продовжуються запеклі бої. Експерти оцінили для видання "Коментарі" те, що відбувається зараз у найгарячіших точках, а також – як це може вплинути на загальний перебіг війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини