Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони назвали мету нових масованих ударів по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони назвали мету нових масованих ударів по Україні

Міноборони вважає, що новими ракетними атаками Росія сподівається змінити хід війни та зламати українців

16 грудня 2022, 11:00 comments1413
Поділіться публікацією:

Росія вдається до масованих ракетних атак територією України, адже таким чином сподівається змінити хід війни на свою користь. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву заступника міністра оборони Анну Маляр у Телеграм.

У Міноборони назвали мету нових масованих ударів по Україні

Ракети. Фото: з відкритих джерел

"З кожним наступним ракетним ударом Кремль сподівається занурити нас у тотальну пітьму. З кожним наступним ракетним ударом країна-терорист сподівається зламати українців, перетворивши нашу націю на таких самих рабів системи, як і росіяни", — написала Ганна Маляр.

Заступник міністра наголошує, що всі спроби Москви виявляються марними. Українці доводять усьому світу, що свобода та воля – це частина ДНК нашої нації.

Саме тому путінський режим програв війну в той момент, коли тільки розпочала її.

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук також звернув увагу, що з кожним новим ракетним ударом слово "російська" спускається все нижче у списку лайливих слів. За словами глави українського парламенту, слово "російська" вже навіть не стоїть в одному ряду з такими словами, як "нелюд" і "терорист". Воно є набагато нижчим і є абсолютним злом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — 16 грудня у всіх областях повітряна тривога : де вже помітили ракети – чути вибухи.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія пройшла точку неповернення: що відбувається на військовому та дипломатичному фронті війни в Україні.

Раніше "Коментарі" писали — Москва та Тегеран виходять на новий рівень співробітництва: чим може відповісти Захід та Україна. Експерти детально розібрали ситуацію в інтерв'ю ексклюзивному нашому виданню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/annamaliar/455

Новини