Головна Новини Суспільство Війна з Росією У мережу потрапили знімки авіабази, з якої Росія бомбардує Україну ракетами (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережу потрапили знімки авіабази, з якої Росія бомбардує Україну ракетами (ФОТО)

Йдеться про місце дислокації стратегічної авіації Ту-95МС.

11 травня 2023, 09:25 comments1403
Поділіться публікацією:

З'явилися супутникові знімки російської авіабази Оленья, де базується переважна більшість російських бомбардувальників Ту-95МС. Літаки, які РФ перебазувала після ударів по аеродрому "Енгельс", противник використовує для систематичних обстрілів та ракетних залпів по українських містах. Як повідомляє видання "Коментарі", відповідне фото опублікував американський оглядач MT Anderson у своєму Twitter.

У мережу потрапили знімки авіабази, з якої Росія бомбардує Україну ракетами (ФОТО)

Російський бомбардувальник Ту-95МС. Фото: з відкритих джерел

Йдеться про місце, що знаходиться за Полярним колом за 100 км від Мурманська.

Зазначимо, 5 грудня у Саратовській області на аеродромі "Енгельс" вперше пролунали потужні вибухи. Як відомо, це місце РФ використовувала як одну з головних баз для розташування стратегічної авіації. Вже 26 грудня на аеродромі знову було галасливо. Тоді російська влада заявила, що Україна намагається атакувати аеродром, використовуючи для цього БПЛА.

Через побоювання, що вибухи знову повторюватимуться, російське командування прийняло рішення спочатку розосередити авіацію по різних аеродромах, а потім і зовсім перекинути в найвіддаленішу частину РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в очікуванні 11-го санкційного пакета проти РФ: чи є ефект від санкцій, які вже введені. Експерти детально проаналізували ситуацію в інтерв'ю ексклюзивному нашому виданню.                                                                    

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому політики, які раніше чекають, почали розгойдувати тему миротворчості – чи допоможе це РФ.

Раніше "Коментарі" писали – у РФ знову заговорили про другу хвилю мобілізації: головна причина.

У мережу потрапили знімки авіабази, з якої Росія бомбардує Україну ракетами (ФОТО) - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини