Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Мережі з'явилося перше відео "спалахів" осторонь аеродрому "Зябрівка" у Білорусі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мережі з'явилося перше відео "спалахів" осторонь аеродрому "Зябрівка" у Білорусі (ВІДЕО)

Осторонь аеродрому в Білорусі помітили 8 спалахів

11 серпня 2022, 14:00 comments1335
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Мережі з'явилося перше відео невідомих спалахів осторонь аеродрому "Зябрівка" (Білорусь). Відео було опубліковано моніторинговою групою "Беларускі Гаюн" у соціальній мережі Telegram.

У Мережі з'явилося перше відео "спалахів" осторонь аеродрому "Зябрівка" у Білорусі (ВІДЕО)

Скріншот з відео

Так, за даними моніторингової групи, відео з місця подій було знято з відстані близько 20-25 км. від аеродрому.

" Видно точний великий спалах, не схожий на "займання двигуна" . За уточненими даними, спалахи та вибухи в районі аеродрому "Зябрівка" почалися близько 00:20 11 серпня", — "Білоруський Гаюн".

Зазначається, що всього було вісім спалахів.

Виходячи з наведеної вище інформації, група "Беларускі Гаюн" розглядає кілька версій події на військовому аеродромі в Білорусі. Так, там могли проводитися нічні тренування ВПС та ППО зі стріляниною; по аеродрому могли завдати ударів та знищити зенітні комплекси; відпрацьовувалося збиток БПЛА за допомогою ППО; помпаж авіадвигуна (менш можливий).

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Шантаж Росії на Запорізькій АЕС: яке рішення очікувати від ООН — що може змінитися. Ядерний шантаж Росії може спричинити катастрофу міжнародного масштабу.

Читайте також про те, що   зустріч Зеленського та Путіна на полях саміту G20: які є варіанти. Поки що все більше передумов до того, що зустріч президентів України та РФ може не відбутися.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що перемогти Росію до зими: наскільки це реально — чи є інші шляхи домогтися миру. Є ризик, що якщо дати Росії перепочинок на зиму, то навесні може початися новий виток наступу.

Також "Коментарі" інформували про те, що Арестович хоче у президенти : чому з'явилася така заява – про що вона говорить. Арестович у майбутньому може бути якимось технічним кандидатом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Hajun_BY
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини