Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Мережі з'явилися фото з острова Зміїний, над яким майорить український прапор
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мережі з'явилися фото з острова Зміїний, над яким майорить український прапор

ЗСУ звільнили Зміїний

7 липня 2022, 10:26
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Мережі з'явилися фото з острова Зміїний, над яким майорить український прапор. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центр стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

У Мережі з'явилися фото з острова Зміїний, над яким майорить український прапор

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Стратком ВСУ опублікував фотографії з острова Зміїний, деокупованого під час оборонної операції Збройних сил України.

Після того, як російська армія здійснила "жест доброї волі" і втекла з острова через успішні атаки наших воїнів, там встановили український прапор.

"Український прапор встановлено знову на острові Зміїний!", — підписав фото СтратКом ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що обіцяна ЗСУ зброя йде, але довго і мало: чому так – хто і що стримує Захід. Експерти знайшли відповіді на запитання, чому Україна все ще далека від паритету у озброєнні на полі бою із противником. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що ЗСУ просуваються за кількома напрямками у двох областях, — Зеленський. Президент закликав морально підтримати громадян на окупованих жителів півдня і розповів, що ЗСУ просуваються і відтісняють ворога. Читайте про це докладно у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Путіна попередили , чим можуть закінчитися спроби покарати Росію. У Кремлі знову натякнули на ядерний потенціал та бажання уникнути відповідальності за злочини. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" писали про те, що не віддамо жодного шматочка землі: херсонські партизани знову передали "привіт" РФ (відео). Патріоти передали Збройним силам нові цілі у місті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Васыль

7 липня 2022, 10:16

да этоже перемоха)))


Новини