Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Макіївці у вогні нафтобаза окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Макіївці у вогні нафтобаза окупантів

За даними російських бойовиків, причиною стало "попадання вибухонебезпечного предмета"

21 листопада 2022, 09:22
Поділіться публікацією:

У Макіївці так званої "ДНР" з ночі горять дві цистерни з паливом на території нафтобази та три стаціонарні ємності, повідомляють бойовики. Як передає видання "Коментарі", про це пише "Українська правда", посилаючись на так зване "МНС ДНР".

У Макіївці у вогні нафтобаза окупантів

Нафтобаза. Фото: з відкритих джерел

За даними російських бойовиків, причиною стало "попадання вибухонебезпечного предмета". Через це нібито спалахнули дві цистерни з паливом, а також три стаціонарні ємності.

Нафтобаза знаходиться на вулиці Антропова у Червоногвардійському районі міста. Повідомлення про пожежу надійшло о 4:06 за місцевим часом, йому надали третій ранг складності.

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на те, що настає некомфортна пора року для ведення бойових дій, зима в даному випадку на боці української армії, отже, в України з'явиться ще більше переваг на полі бою з росіянами. Таку думку висловив міністр оборони США Ллойд Остін.                                   

Також видання "Коментарі" повідомляло – Іран та РФ уклали угоду про виробництво безпілотників на російській території. Про це пише The Washington Post із посиланням на свої джерела. Виробництво може розпочатися протягом кількох місяців. Як можна протистояти зближенню Москви та Тегерана, небезпечному не лише для України? Чи реальні важелі тиску на диктаторські режими, заточені на те, щоб сіяти навколо хаос? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – Білорусь та РФ продовжили навчання поблизу українського кордону: про що це говорить – до чого може привести.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини