Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Луганську сталася «бавовна»: пропагандисти скаржаться на Storm Shadow
commentss НОВИНИ Всі новини

У Луганську сталася «бавовна»: пропагандисти скаржаться на Storm Shadow

На місці "прильотів" видно густий стовп диму

8 червня 2023, 12:55 comments1488
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Луганську пролунала серія вибухів. Над містом здіймається густий чорний дим. Як повідомляє видання "Коментарі", про це пишуть російські пропагандисти. Незважаючи на те, що росіяни переконують у "вдалій роботі ППО", "прильоти" у місті є – це підтверджують фото та відео з місця подій.

У Луганську сталася «бавовна»: пропагандисти скаржаться на Storm Shadow

Вибухи у Луганську. Фото: з відкритих джерел

Як пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини" з посиланням на "військового експерта", так званого полковника "ЛНР" Віталія Кисельова, українські війська, ймовірно, завдали удару по Луганську далекобійними ракетами Storm Shadow.

Місцеві пабліки повідомляють, що по Луганську прилетіло щонайменше 4 ракети. Після "прильотів" у місті зник мобільний зв'язок. Невідомо, куди прилетіло, але стовп диму видно з усіх районів міста.

Український журналіст і блогер Денис Казанський повідомив, що "бавовна" у Луганську сталася на території заводу Жовтневої революції, фабрики "Глорія Джинс" та заводу Луганськцентрокуз. За інформацією журналіста, там була база російських загарбників.

Зазначимо, неспокійно було всю ніч окупантам на Запорізькому напрямку. За інформацією мера Мелітополя Івана Федорова, окупований Токмак всю ніч стрясало від "прильотів" та гуркоту.

Читайте також на порталі "Коментарі" — як розуміти заяви України та РФ щодо ситуації на фронті – чого очікувати далі. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю до нашого видання детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – треба довести до кінця: Денис Пушилін мріяв про захоплення України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини