Головна Новини Суспільство Війна з Росією У лікарнях Луганської області окупантам не вистачає місць: що вигадали росіяни
commentss НОВИНИ Всі новини

У лікарнях Луганської області окупантам не вистачає місць: що вигадали росіяни

На Луганщині окупанти будують модульні лікарні через велику кількість поранених

8 березня 2023, 10:30 comments2567
Поділіться публікацією:

На окупованій території Луганської області російським окупантам не вистачає ліжко-місць у лікарнях. Вони будують звані " модульні пункти швидкої допомоги " . Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Луганську ОВА.

У лікарнях Луганської області окупантам не вистачає місць: що вигадали росіяни

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Для поранених загарбників уже не вистачає ліжко-місць у лікарнях Луганської області. Тому що додається їх щодня... Спеціально для них зводять модульні станції швидкої допомоги, які більше нагадують альтанки, аніж лікувальні заклади", — йдеться у повідомленні.

Крім того, росіяни вже вигадали, як компенсувати нестачу медичних працівників. Вони вирішили це питання організацією відряджень лікарських бригад із різних територій РФ.                                                                      

"У нашому регіоні їм обіцяють підвищену зарплату, а ось на основному місці роботи тільки зберегти посаду — всі, хто подорожує у безоплатній відпустці", — йдеться у повідомленні.

Варто нагадати, раніше Сергій Гайдай розповів, що задумав ворог у Луганській області – чому вирішив на якийсь час відійти.

Читайте також на порталі "Коментарі" — убити за "Слава Україні!": про що говорить черговий військовий злочин росіян — чи є шанс, що колись росіяни одумаються за свої злочини.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії не вистачає можливостей для отримання оперативних результатів у разі захоплення Бахмута – максимум це може бути для них лише тактичною перемогою, але подальшого поступу в глиб України не відбудеться. Про це йдеться у зведенні Інституту вивчення війни (ISW).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини