Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Курській та Бєлгородській областях гуркотить
commentss НОВИНИ Всі новини

У Курській та Бєлгородській областях гуркотить

Місцевих жителів закликали пройти до укриття

8 січня 2023, 16:30 comments2858
Поділіться публікацією:

У Бєлгородській та Курській областях Росії у неділю, 8 січня, лунали сильні вибухи. Жителів регіонів закликали пройти до укриття. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на місцеві Telegram-канали.

У Курській та Бєлгородській областях гуркотить

Вибух. Фото: з відкритих джерел

Варто зазначити, що спочатку місцеві паблики повідомляли про роботу ППО над Валуйським районом Білгородської області. Потім на мобільні телефони мешканців почали надходити повідомлення із закликом пройти до укриття через обстріли.

Зазначається, що вибухи було чути у селищі Розумне та Шебекінському районі. Крім того, про вибухи повідомляють і у Курській області. Там нібито під обстріл потрапив населений пункт Теткіно, яке розташоване біля кордону з Україною.

Варто нагадати, сьогодні вдень у Білгородській області пролунали вибухи. Пізніше стало відомо, що у Шебекінському міськокрузі є "прильоти".

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Міноборони Росії розповіли, як помстилися Україні за удар по Макіївці.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російсько-українське протистояння триває на всіх фронтах. Найгарячіше зараз у Донецькій області, де окупанти котрий місяць штурмують Бахмут. При цьому в британській розвідці вважають, що росіяни бояться настання ЗСУ у Луганській та Запорізькій областях. Війна продовжує бити українською економікою, яка фактично досягла дна. Про те, чого очікувати в найближчому майбутньому у фронтовому, економічному, зовнішньополітичному сенсі в ракурсі російсько-української війни, виданню "Коментарі" розповіли експерти.

Раніше "Коментарі" писали – в українській розвідці розповіли, чи варто сьогодні-завтра чекати на ракетні удари Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини