Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму знову лунають вибухи: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму знову лунають вибухи: подробиці

У Червоногвардійському районі тимчасово окупованого Криму знову було голосно

25 липня 2023, 11:42 comments1424
Поділіться публікацією:

Вранці 25 липня у Червоногвардійському районі тимчасово окупованого Криму пролунали вибухи. Як передає портал "Коментарі", про це повідомила низка місцевих Telegram-канали.

У Криму знову лунають вибухи: подробиці

Вибухи в Криму. Фото: з відкритих джерел

Поки що офіційної інформації про вибухи немає. Але за інформацією мешканців, у Первомайському районі також чути вибухи.

Пізніше з'явилася інформація, що сьогоднішні вибухи у Червоногвардійському районі – це нібито розмінування територій після вчорашнього прильоту за складом боєприпасів. 

Читайте також на порталі "Коментарі" — Москву 24 липня атакували безпілотники. Щоправда, як запевняють у Міноборони РФ, без особливих наслідків. А ось у тимчасово окупованому Криму сьогодні чергові прильоти призвели до чергових вибухових наслідків та евакуації. Цього разу удар зазнав боєприпасів у Джанкойському районі. Минулого тижня по складу з боєприпасами прилітало до Червоногвардійського району півострова. Росія ж уже майже тиждень із розлюченістю атакує портову інфраструктуру України. Що можна сказати про повітряну війну останнього часу? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – другий тиждень поспіль з'являються повідомлення про те, що в анексованому Криму щось вибухає горить. Чому ЗСУ майже щодня підривають склади зі снарядами у Криму? Яка зброя зараз вкрай потрібна українським захисникам? Видання "Коментарі" розбиралося у цих питаннях, вивчивши думки експертів.

Раніше "Коментарі" писали — чи будуть нові удари по Криму: у Міноборони поділилися анонсом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини