Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму важливі «прильоти»
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму важливі «прильоти»

Серйозно пошкоджено станції радіолокації. Усього було 7 вибухів

23 серпня 2023, 11:55
Поділіться публікацією:

У Криму після прицільних ударів ЗСУ вражено береговий ракетний протикорабельний комплекс (БРПК) "Бастіон". Як передає портал "Коментарі", про "свято" на окупованому півострові повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

У Криму важливі «прильоти»

Вибухи в Криму. Фото: з відкритих джерел

"Бастіон" є одним із носіїв ракет "Онікс", якими росіяни завдають ударів по Україні.

Також пошкоджено станції радіолокації. Усього було 7 вибухів.

Цікаво, що тільки вчора з'явилася заява глави ГУР Міноборони України Кирила Буданова, який попередив, що незабаром варто чекати на нові акції в Криму.

Читайте також на порталі "Коментарі" — голова Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк запевняє, що туристичний сезон у Криму був передчасно закритий. Натомість відбулося успішне відкриття "бавовняного" сезону, головним спонсором якого виступили ЗСУ. Що можна сказати про перспективи деокупації Криму, про що, схоже, піде на черговому саміті Кримської платформи цього тижня? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – з початку серпня явно почастішали атаки тимчасово окупованого Криму, Москви та Підмосков'я за допомогою безпілотників. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українськими територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини