Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму рух поїздів призупинили: пропагандисти повідомляють про диверсію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму рух поїздів призупинили: пропагандисти повідомляють про диверсію

Окупанти заявляють про вибух та "диверсію" на залізниці в Криму

18 травня 2023, 10:20
Поділіться публікацією:

Росіяни заявляють про вибух на залізниці біля окупованого Криму. Рух потягів припинили. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на російські Telegram-канали BAZA та Mash.

У Криму рух поїздів призупинили: пропагандисти повідомляють про диверсію

Вибух на залізниці у Криму. Фото: з відкритих джерел

Як стверджують росЗМІ, вибух пролунав сьогодні вранці поблизу Бахчисараю у Сімферопольському районі. Росіяни назвали інцидент "диверсією" і заявили, що через вибух вісім вагонів із зерном зійшли з рейок, із них п'ять перекинулися.

"Пошкоджено близько 50 метрів залізничного полотна. На місці вибуху СВП (Ред. – саморобного вибухового пристрою) виявлено велику вирву", — заявляють російські ЗМІ.

Окупаційна "влада" заявила, що рух поїздів на перегоні Сімферополь — Севастополь призупинили. Інформації щодо постраждалих немає.

Читайте також на порталі "Коментарі" – масованими повітряними атаками, які різко почастішали у травні, Кремль намагається відстрочити контрнаступ України, пише CNN. Чи згодні з таким твердженням? Про що говорять ці потужні атаки, які багато в чому відображає система ППО України, що серйозно зміцніла? Що ми вже протиставляємо їм – і можемо? Коли дійде справа до превентивних ударів? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що каже провокаційна поведінка Євгена Пригожина у Бахмуті – чи може щось загрожувати Володимиру Путіну.                                                                                                  

Раніше "Коментарі" писали — коли Україна може отримати літаки західного зразка – про що говорять дії низки країн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини