Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму «прильоти»: де стало гаряче окупантам
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму «прильоти»: де стало гаряче окупантам

У мережі повідомили про два "прильоти" до російської казарми в Криму

10 листопада 2023, 08:20
Поділіться публікацією:

В анексованому Криму – у селищі Чорноморське 10 листопада було два потужних "прильоти" по "казармі". На місці події посібники окупантів розбирали завали, а в морі почали працювати водолази. Як передає портал "Коментарі", про це пише Telegram-канал "Кримський вітер".

У Криму «прильоти»: де стало гаряче окупантам

Крим. Фото: з відкритих джерел

"Схоже, катери таки теж потрапили під удар", — зазначається у повідомленні.

У Міноборони РФ традиційно стверджують, що вночі російські вартові сили протиповітряної оборони в небі над Кримом нібито "перехопили" два українські дрони і кошти ППО відпрацювали відмінно.

Цікаво, що менше, ніж за добу до прильотів представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов в ефірі телеканалу "Еспресо" заявив, що українські захисники не приховують того, що активно готуються до нових операцій в анексованому Криму. Для того, щоб росіяни розуміли, що на них чекає, вони повинні згадати, що сталося нещодавно в Керчі, де була вражена портова інфраструктура заводу "Затока" та російський ракетний корвет "Аскольд".

А ще раніше у такому ключі висловився секретар РНБО Олексій Данілов. Він заявив, що незабаром варто чекати на хороші новини з Криму. Також Олексій Данілов заявив, що Україна продовжує планомірно рухатись до головної своєї мети – деокупації українського Криму. Саме тому Україна вже має величезні успіхи у Криму.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в естонській розвідці озвучили прогноз зі звільнення Криму, уточнивши, що росіянам вдалося конвертувати у свій успіх час, який вони витратили на потужне зміцнення раніше захоплених територій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини