Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Кремлі відповіли, чи будуть бити по енергоінфраструктурі України взимку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відповіли, чи будуть бити по енергоінфраструктурі України взимку

Пєсков натякнув, що останнє слово у цьому питанні за військовими

4 вересня 2024, 08:30 comments6296
Поділіться публікацією:

Рішення про удари по енергоінфраструктурі України взимку прийматимуть російські військові залежно від потреб. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив прес-секретар російського диктатора Дмитро Пєсков.

У Кремлі відповіли, чи будуть бити по енергоінфраструктурі України взимку

Дмитро Пєсков. Фото: з відкритих джерел

Росія не припиняє завдавати ударів по енергетичних об'єктах України. Російська влада давно вже не приховує намірів – повністю занурити Україну в темряву, знищивши її енергосистему.

Читайте також на порталі "Коментарі" — після масованого обстрілу 26 серпня самі напрошуються думки, що з енергосистемою України може бути не все гаразд. На сьогоднішній день режим "8/-16". Чи не могли ж війська країни-агресора пошкодити АЕС? Можливо, диспетчери Укренерго не втримали балансу і система почала руйнуватися і тепер потрібен час на балансування. Чи справді таке може бути? Чому задіяні такі жорсткі обмеження щодо споживання електроенергії та як довго це може зайняти? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – вранці 4 вересня РФ завдала чергового ракетного удару по Україні. Найбільше дісталося Львову. Ця ракетна атака вже забрала життя як мінімум трьох людей, також відомо про щонайменше 17 постраждалих.

Раніше "Коментарі" писали – 2 вересня, російська атака на Київ відзначилася унікальністю, адже не було ударних дронів, які раніше використовувалися для виснаження української протиповітряної оборони. У той же час було застосовано крилаті та балістичні ракети, зазначив військово-політичний аналітик Дмитро Снєгірьов в ефірі телеканалу Freedom.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини