Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Херсоні та області пролунали потужні вибухи: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Херсоні та області пролунали потужні вибухи: що відомо

Вибухи сталися біля Антонівського мосту та в Чорнобаївці

19 липня 2022, 12:59 comments1995
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Херсонщині пролунало кілька потужних вибухів. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

У Херсоні та області пролунали потужні вибухи: що відомо

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними СтратКому ЗСУ, в районі Антонівського мосту в Херсоні пролунав вибух. У небо здійнявся великий стовп диму.

"Чути детонацію "гуманітарки". москальня пожвавилася і гасає туди-сюди, бо нема чого смажити м'ясо біля БК", — пише СтратКом.

Також вибухи пролунали у Чорнобаївці. Після цього в небо також здійнявся великий стовп диму.

Стратком публікує фотографії з місця подій.

У Херсоні та області пролунали потужні вибухи: що відомо - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що МВС Росії оголосило у розшук Дмитра Гордона: журналіст відреагував. У відомстві стверджують, що підставою для розшуку стала стаття Кримінального кодексу Росії. Докладніше про це читатйе в нашій статті. 

Читайте також про те, що Баканов запитально відреагував на звільнення. Іван Баканов заявив, що при ньому СБУ займалася справами, а не піаром, будувала максимально прозорі відносини з суспільством, яке чимало знає про досягнення Служби за останні 3 роки.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що ми вже почали отримувати : Данилов заінтригував дальністю нових снарядів HIMARS. Що стосується HIMARS, Олексій Данилов зазначив, що є деяке розуміння, що ми вже почали отримувати снаряди, які вирушають набагато далі, ніж це було на початку.

Також "Коментарі" інформували про те, що в США розповіли , як Путін почав чистку в самій Росії — кого він відправляє в Україну. РФ кидає у "гарячі точки" представників нацменшин, там зростає невдоволення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини