Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР розповіли про серйозні наслідки удару по Севастополю
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР розповіли про серйозні наслідки удару по Севастополю

Удар по заводу в Севастополі: у ГУР підтвердили поразку двох російських кораблів

13 вересня 2023, 10:25 comments1474
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Севастополі внаслідок нічної атаки вражений великий російський десантний корабель. Також пошкоджено підводний човен РФ. Як передає портал "Коментарі", про це пише "РБК-Україна", посилаючись на джерела у Головному управлінні розвідки Міноборони.

У ГУР розповіли про серйозні наслідки удару по Севастополю

Удар по Севастополю. Фото з відкритих джерел

"Є пошкодження судноремонтного заводу імені Орджонікідзе у місті Севастополі, зокрема, обладнання. Якщо говорити про плавзасоби, то ми можемо зараз підтвердити поразку великого десантного корабля та підводного човна", — підтвердили у розвідці.

Дослідники OSINT також повідомили, що на судноремонтному заводі в окупованому Севастополі ушкодження отримав великий десантний корабель класу Ropucha та підводний човен класу Kilo.

Раніше "Коментарі" писали – вночі у тимчасово окупованому Севастополі пролунала серія вибухів, після чого спалахнула пожежа.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з початку серпня явно почастішали, а у вересні продовжилися атаки тимчасово окупованого Криму, Москви та Підмосков'я за допомогою безпілотників. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українськими територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у тимчасово окупованому Криму лунали вибухи. При цьому російські окупанти підняли в небо бойову авіацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини