Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Гордона запитали, чому не воюють троє його синів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Гордона запитали, чому не воюють троє його синів

Дмитро Гордон - відомий журналіст та телеведучий

8 квітня 2023, 23:55 comments19423
Поділіться публікацією:

Дмитро Гордон пояснив, чому троє його синів не воюють. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на відеотрансляцію за участю відомого журналіста.

У Гордона запитали, чому не воюють троє його синів

Дмитро Гордон батько трьох синів

За його словами, один із його синів важко хворий, а двоє інших — "народилися в іншій країні".

— Тому що у старшого мого сина захворювання дуже важке, з яким не те що на фронт – жити з ним важко. Щодо двох інших моїх дітей – вони обоє народжені не в Україні. Вони громадяни... Лео у мене громадянин Сполучених штатів Америки. Вони живуть в Америці багато років. Вчилися... Один в Англії ще в школі, потім в університеті в Англії, обоє живуть в Америці — вони народжені не в Україні, — трохи плутано пояснив Дмитро Гордон.

Згідно з відкритими даними, Дмитро Гордон має сімох дітей від різних шлюбів, зокрема трьох синів — Лев (2001 року народження), Дмитро (1995 року народження) та Ростислав (1992 року народження). При цьому Ростислав – випускник Київського інституту міжнародних відносин, а Дмитро – чотириразовий чемпіон Європи з об'єднаних єдиноборств (ката зі зброєю) в юнацькій категорії.

Тим часом американський генерал розповів, яким може бути український контрнаступ.

Окупанти збудували величезний окоп – де він знаходиться, а ЗСУ встановили шість тисяч протитанкових мін – де саме і навіщо.

"Створюються протитанкові мінні поля на танкодоступних ділянках місцевості та ймовірних шляхах просування супротивника вглиб нашої території, а це дороги, лісові смуги, мости тощо. Тільки цього тижня інженерними підрозділами облаштовано кілька десятків мінних полів з використанням понад 6 тисяч протитанкових мін , — каже генерал-лейтенант. — Прорито понад 7 тисяч метрів протитанкових ровів та траншей".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини