Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Сєвєродонецькому напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Сєвєродонецькому напрямку

Українські захисники успішно відобразили штурм у районі південної околиці Лисичанська

24 червня 2022, 18:32
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Сєвєродонецькому напрямку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Сєвєродонецькому напрямку

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як інформує Генштаб, на Сєвєродонецькому напрямку окупанти здійснили артилерійські обстріли в районах населених пунктів Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Лоскутівка та Спірне. Завдали авіаційного удару в районі Лисичанська. Вели штурмові дії у промисловій зоні Сєвєродонецька.

"Українські захисники успішно відбили штурм у районі південної околиці Лисичанська. Ворог, за підтримки артилерії, розпочав штурмові дії у напрямку Вовчоярівки, бойові дії продовжуються.", — повідомляє Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що битва за Луганщину: чому дані про ЗСУ у Сєвєродонецьку засекречені. Дані про місця знаходження підрозділів Збройних сил України у Сєвєродонецьку закриті. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що українські десантники розгромили російську колону "КамАЗів" із боєприпасами та ПММ (ВІДЕО). ЗСУ дають гідну відсіч противнику. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що чи поведуть білоруси : у розвідці озвучили план, як ФСБ втягуватиме Білорусь у війну. У ГУР мають точні дані, що для цього до міста Мозиря під виглядом цивільного населення вже прибули диверсійні групи. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Джонсон розповів , що задумав Путін у великих містах України. Прем'єр Великобританії вважає, що Путін хоче зробити "новий Грозний" у великих містах України. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини