Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Генштабі назвали напрям, де Росія та Білорусь можуть задіяти свої війська
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі назвали напрям, де Росія та Білорусь можуть задіяти свої війська

У Білорусь продовжують прибувати мобілізовані до Росії

10 листопада 2022, 15:02 comments1108
Поділіться публікацією:

Росія та Білорусь можуть задіяти війська у Волинській та Поліській операційних зонах. На даний момент активно триває підготовча операція. Як передає видання "Коментарі", про це розповів заступник начальника Генштабу Олексій Громов під час спілкування зі ЗМІ.

У Генштабі назвали напрям, де Росія та Білорусь можуть задіяти свої війська

Білоруські військові. Фото: з відкритих джерел

У Генштабі наголосили, що зараз і дня не минає, щоб Росія не перекидали сили та техніку до Білорусі. Противник продовжує розгортати загальне угруповання військ біля Білорусі.

"Проводяться заходи щодо підготовки та прийому російського військового контингенту з мобілізованих на території російської федерації осіб", — зазначив Олексій Громов.

Варто зазначити, що раніше в Генштабі ЗСУ оприлюднили план , як діятимуть на випадок повторного вторгнення російських військ з боку Білорусі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — до Республіки Білорусь (РБ) продовжують прибувати військові ешелони з РФ, повідомляє моніторингова група "Белорусский Гаюн". Якою є ймовірність повторного нападу з боку РБ на Україну ? Чи може Білорусь спалахнути зсередини? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов вважає, що настає вирішальний період війни. А президент України Володимир Зеленський під час вечірнього звернення 8 листопада серед іншого зазначив, що йдуть важкі бої в Донецькій області, а Херсонській ми діємо акуратно і продумано, розуміючи плани ворога. Де та чому зараз розвиваються основні події на фронті? Чи дійсно настає вирішальний період війни ? Які військові перспективи майбутнього? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини