Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Донецьку пролунав вибух: в одному з районів валить чорний дим
commentss НОВИНИ Всі новини

У Донецьку пролунав вибух: в одному з районів валить чорний дим

Вибух пролунав у Калінінському районі у східній частині Донецька

2 вересня 2022, 18:00
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Донецьку сьогодні, 2 вересня, пролунав сильний вибух. Місцеві мешканці помітили чорний дим в одному із районів міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на місцеві Telegram-канали.

У Донецьку пролунав вибух: в одному з районів валить чорний дим

Вибух у Донецьку. Фото: Getty Images

Місцеві жителі діляться інформацією у соцмережі, розповідаючи, що вибух пролунав у Калінінському районі у східній частині Донецька. В окупованому місті, ймовірно, спалахнула пожежа, оскільки мешканці помітили дим.

Зазначимо, востаннє про гучні вибухи у Донецьку повідомлялося 23 серпня. Тоді самі пропагандисти повідомили про "приліт" у центрі Донецька, де удару було завдано по штабу ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна, який потім записав відео про те, що він не постраждав і з ним усе гаразд. Як виявилося, цей інцидент був інсценуванням російських спецслужб.

Читайте також на порталі "Коментарі" — починаючи з 8 по 14 вересня на території Білорусі плануються спільні навчання збройних сил РБ, Росії та інших країн-членів групи ОДКБ. Не виключається підготовка до наступу на півночі України. Про це на брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов. Також відомо, що навчання військової авіації в Білорусі почало зміщуватися до українських кордонів. Чого чекати від РБ цієї осені? Чи зуміє Москва втягнути Мінськ у відкриту війну проти України? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також "Коментарі" писали – Володимир Путін злякався антиросійського анклаву в Україні: як зрозуміти нову заяву диктатора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexx

2 вересня 2022, 19:02

Зачем тратить время и деньги на ту которая ломается если есть доступные девки которые хотят только секса (без шлюx и сoдеpжанoк). Здесь все бесплатно и анонимно, убедись сам ----- https://dyx.dk/slyv


Новини