Головна Новини Суспільство Війна з Росією У День захисту дітей від ракетного удару РФ у Києві загинули діти
commentss НОВИНИ Всі новини

У День захисту дітей від ракетного удару РФ у Києві загинули діти

У Києві внаслідок нічного обстрілу РФ є загиблі, серед яких двоє дітей

1 червня 2023, 07:35
Поділіться публікацією:

Внаслідок нічної атаки та падіння уламків російських ворожих ракет у Києві є загиблі та поранені. Серед загиблих двоє дітей. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє КДВА.

У День захисту дітей від ракетного удару РФ у Києві загинули діти

Ракетний удар. Фото: КМВА

"На жаль, попередньо кількість жертв повітряного нападу рашистів збільшується. За інформацією, яка уточнюється, у Деснянському районі вже 3 загиблих та 4 особи отримали травми. Дані оновлюються та уточнюються", – йдеться у повідомленні КДВА.

Пізніше надійшла уточнена інформація, що у Деснянському районі виявлено трьох загиблих, двоє з яких діти, та 4 постраждалих.

У результаті, кількість постраждалих склала 14 осіб, 9 з яких звернулася за допомогою до медиків і були госпіталізовані до медзакладів столиці.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія весь травень активно атакувала Україну дронами та ракетами. Але все частіше вона пожинає плоди своєї агресії – 30 травня вранці відбулася атака безпілотників на Москву. До речі, 29 травня глава ГУР Міноборони України Кирило Буданов обіцяв росіянам "відповідь" за варварські удари по Києву. Що можна сказати про повітряну війну останнього часу? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Зеленського відповіли на погрози російського диктатора Путіна дати "дзеркальну відповідь" на масову атаку дронів по Москві.                                                                                             

Раніше "Коментарі" писали – реакція України, Заходу, Росії на атаку дронів по Москві: який удар пережив Кремль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/VA_Kyiv
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини