Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Буданова натякнули, де окупантам невдовзі доведеться перегрупуватись
commentss НОВИНИ Всі новини

У Буданова натякнули, де окупантам невдовзі доведеться перегрупуватись

Росіян готують до кількох сценаріїв, у тому числі і до сценарію відступу

17 листопада 2023, 15:20 comments6113
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська незабаром намагатимуться перегрупуватися на лівому березі Херсонської області через закріплення українських захисників на нових позиціях. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі "Радіо Свобода" зробив представник ГУР Міноборони України Євген Єрін.

У Буданова натякнули, де окупантам невдовзі доведеться перегрупуватись

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Окупанти намагатимуться здійснити якесь перегрупування. У них збудовано багатоешелоновану систему оборони, і я так розумію, що вони готувалися до таких сценаріїв і припускали, що їм доведеться відступати з лівого берега. Далі як розвиватиметься ситуація, ми бачитимемо", — зазначили в українській розвідці.

За словами Євгена Єріна, українські захисники продовжують вивчати слабкі місця російської оборони на фронті.

Читайте також на порталі "Коментарі" — бійці Збройних сил України минулої доби, 16 листопада, продовжили масштабніші, ніж зазвичай, операції на лівому березі Херсонської області. Ймовірно, вони знову просунулися в районі Кринок. Про це йдеться у оновленому звіті Інституту вивчення війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни вигадали план, як вибити ЗСУ з лівого берега Херсонщини: в ISW дізналися деталі.

Раніше "Коментарі" писали – українські захисники не приховують того, що активно готуються до нових операцій в анексованому Криму . Для того, щоб росіяни розуміли, що на них чекає, вони повинні згадати, що сталося нещодавно в Керчі, де була вражена портова інфраструктура заводу "Залив" та російський ракетний корвет "Аскольд". Про це в ефірі телеканалу "Еспресо" розповів представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини