Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці розповіли, хто вже готовий виходити в Росії на протести
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці розповіли, хто вже готовий виходити в Росії на протести

Британські розвідники фіксують, що все більше сімей мобілізованих росіян готові виходити на протести

25 листопада 2022, 10:30
Поділіться публікацією:

Сім'ї російських мобілізованих дедалі більше готові виходити на протести проти умов, де служать їхні родичі. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на оновлений звіт британської розвідки.

У британській розвідці розповіли, хто вже готовий виходити в Росії на протести

Протести в Росії. Фото: з відкритих джерел

У Міноборони Британії зазначають, що мобілізовані росіяни на фронті в Україні мають проблеми. Зокрема, через погане забезпечення, підготовку та нерівні права. Крім того, деякі мобілізовані громадяни РФ мають серйозні хронічні захворювання.

Також, за даними розвідки, мобілізовані підрозділи зазнають серйозних втрат. Ймовірно, велика кількість новобранців загинула або зазнала поранень під час копання окопів і траншів під артилерійським обстрілом навколо міста Сватове в Луганській області.

Російське командування кидає мобілізованих на полі бою під час лобових штурмів добре укріплених українських ліній оборони довкола міста Бахмут.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Британії назвали причину, чому Україні вкрай важливо продовжити настання взимку.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Зеленський назвав мінімальну кількість окупантів, які гинуть в Україні щодня.

Раніше "Коментарі" писали — з перших тижнів повномасштабної війни в Україні ряд організацій документують злочини військових Росії, у тому числі пов'язані із сексуальним насильством. Вже офіційно підтверджено понад сотню сексуальних злочинів, скоєних росіянами, але реальна кількість значно більша. Як притягнути агресора до відповідальності за подібні злочини? Які є прецеденти? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини