Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці розкрили нову мету Росії на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці розкрили нову мету Росії на Донбасі

Особливо запеклі бої на Донеччині розгорнулися за селищем Піски, недалеко від Донецького аеропорту

14 серпня 2022, 09:40 comments1959
Поділіться публікацією:

Минулого тижня росіяни намагалися максимально оперативно перекидати підрозділи з боку Донбасу на південний напрямок. Але це не спричинило росіян припинити штурм позицій ЗСУ. Саме тому, в основному за рахунок бойовиків "ДНР", що залишилися на Донбасі, росіяни намагалися просуватися на північ від Донецька. Як передає портал "Коментарі", про це в оновленому звіті повідомляє Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

У британській розвідці розкрили нову мету Росії на Донбасі

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

У британській розвідці констатують, що найзапекліші бої тривають недалеко від селища Піски, яке розташоване зовсім поряд із Донецьким аеропортом. Говорити про те, що в цьому напрямі якась із сторін здобуде перемогу, поки що не доводиться. Бої продовжуються. Починаючи з 2014 року ці позиції залишаються незмінними, адже район знаходиться на передовій лінії розмежування, яка пролягала ще раніше.

У Британії припускають, що новою метою російських загарбників стане взяття під контроль траси M04, основний підхід до Донецька із західної України.                                                    

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни вважають, що сили росіян на західному березі Дніпра на Херсонщині закінчуються. Якщо ворог не встигне відремонтувати пошкоджені мости, то ЗСУ зможуть вибити агресора.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – чому США тягнуть із визнанням РФ державою-спонсором тероризму – чим загрожує це рішення Москві.

Раніше "Коментарі" писали — Байден та Сі Цзіньпін мають намір зустрітися: чому це важливо – про що говоритимуть.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини