Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Британії відреагували на знищення танка Challenger 2 в Україні: чи надішлють заміну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії відреагували на знищення танка Challenger 2 в Україні: чи надішлють заміну

Великобританія була однією з перших країн, яка приєдналася до танкової коаліції, створеної Україною.

6 вересня 2023, 12:00
Поділіться публікацією:

Російські війська справді знищили один із бойових танків Challenger 2, який Британія передала Україні. Як передає портал "Коментарі", про це пише Sky News.

У Британії відреагували на знищення танка Challenger 2 в Україні: чи надішлють заміну

Танк Challenger 2. Фото: з відкритих джерел

Міністр оборони Британії Ґрант Шеппс підтвердив знищення танка Challenger 2 в Україні. Він зазначив, що це могло статися "у військовій зоні".

При цьому Шеппс уточнив, що на сьогоднішній день немає рішення про те, щоб поставити Україні новий танк замість знищеного.

Зазначимо, вчора у мережі почали активно розповсюджувати відео, на якому видно, як танк, схожий на Challenger 2, горить. Джерела ЗМІ в оборонному відомстві повідомляли, що танк міг вибухнути на міні, що спричинило пожежу в задньому паливному баку.

Читайте також на порталі "Коментарі" – ООН та НАТО продовжують неприємно дивувати. Так, в ООН заявили, що "не мають достатньо доказів" для визнання геноциду в Україні РФ. Ну, а країни НАТО продовжують гальмувати постачання необхідних Україні озброєнь (та сама Німеччина – ракет Taurus, а США – ATACMS), а також завзято "не помічати", що російські дрони вибухають на їхній території. Як робить Румунія, відверто заплющуючи очі на очевидні факти. Чому міжнародні структури та окремі країни поводяться так? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.                                                                                      

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Німеччині розповіли, через кого постачання Taurus Україні знову відкладається.

Раніше "Коментарі" писали – коли закінчиться активний контрнаступ ЗСУ – що може статися з Путіним у найближчі 5 місяців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини