Головна Новини Суспільство Війна з Росією У бік Запорізької області рухається велика колона російської військової техніки: що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У бік Запорізької області рухається велика колона російської військової техніки: що відомо (ВІДЕО)

У колоні помічені БМД-4 та велика кількість БТРів

16 липня 2022, 16:00 comments1990
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У бік Запорізької області вирушила колона російської військової техніки. Про це повідомив радник мера міста Маріуполь Петро Андрющенко у своєму офіційному Telegram-каналі.

У бік Запорізької області рухається велика колона російської військової техніки: що відомо (ВІДЕО)

Армія РФ

Так, за даними Андрющенка, вчора через Маріуполь у напрямку Запорізької області рухалася велика колона російської техніки. Повідомляється, що у колоні налічувалося до 100 одиниць техніки.

"У колоні на тягачах помічені БМД-4, частина людей, що сприйняла за танки. Також велика кількість БТРів", — Андрющенко.

Крім того, Андрющенко розповів, що по прикордонних із Запорізьким селах Микільського та Мангуського районів оселилася велика кількість російських солдатів, завезених КАМАЗами.

"Розселяються переважно у приміщеннях шкіл. Місцеві повідомляють, що абсолютна більшість окупантів зовсім юнаки. Деякі в розмовах кажуть, що несуть службу на заклик", — Андрющенко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в російській армії паніка: окупанти тікають з війни цілими ротами (аудіоперехоплення). Російський військовий у розмові з матір'ю зізнався у російській армії панує паніка, військові масово тікають. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в британській розвідці назвали два міста Донбасу , які росіянам не вдається захопити. Раніше Росія робила передчасні та хибні заяви про успіх на Донбасі. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що на півдні знищено півсотні окупантів та взвод гаубиць: подробиці (ВІДЕО). Ворожий винищувач Су-35 тричі намагався атакувати ракетами класу "повітря – повітря" наші штурмовики у небі над Новою Каховкою. Втрат нашої авіації немає. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що постачання зброї Україні тепер під загрозою: про що свідчить заява МЗС Італії. У МЗС Італії заявили, що політична криза ставить під загрозу постачання зброї Україні. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/andriyshTime
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини