Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Бердянську потужний вибух чули у всіх районах міста: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бердянську потужний вибух чули у всіх районах міста: подробиці

Окупанти поки що на вибух ніяк не відреагували, але його чули по всьому місту

2 вересня 2023, 14:35
Поділіться публікацією:

Жителі тимчасово окупованого Бердянська повідомляють про сильний вибух, який чули по всьому місту. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє начальниця Бердянської МВА Вікторія Галицина.

У Бердянську потужний вибух чули у всіх районах міста: подробиці

Бердянськ. Фото: з відкритих джерел

"Бердянці повідомляють про дуже потужний вибух, який чули у кожному куточку міста. Інформація уточнюється. Очікуємо на хороші новини від Генерального штабу ЗСУ", – зазначила чиновниця.

Подробиць про те, чи чули люди звук "прильоту" чи роботи ППО – не надходило.

Читайте також на порталі "Коментарі" — західні союзники та самі українці покладали великі надії на контрнаступ, який міг би змінити баланс на полі бою, оголити вразливість Росії та пом'якшити Москву для припинення бойових дій шляхом переговорів, які тривають уже півтора роки. Про це йдеться у матеріалі The New York Times.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна, яка акуратно розвиває контрнаступ, вступила в чергову військову осінь. Експерти поділилися з виданням "Коментарі" своїми очікуваннями та побоюваннями від неї у ракурсі російсько-української війни.

Раніше "Коментарі" писали – у серпні явно почастішали атаки тимчасово окупованого Криму, Москви та Підмосков'я за допомогою безпілотників. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українськими територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/berdmisk/4429
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини