Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Тут взагалі пі...ць": окупант обговорює з дружиною обстановку на фронті - перехоплення розмови (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Тут взагалі пі...ць": окупант обговорює з дружиною обстановку на фронті - перехоплення розмови (ВІДЕО)

ГУР МО перехопило розмову окупанта із дружиною

27 липня 2022, 15:28
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Головне управління розвідки Міністерства оборони України опублікувало чергове перехоплення телефонної розмови окупантів зі своїми близькими. Відео було опубліковано на офіційній сторінці ГУР МО України у соціальній мережі Facebook.

"Тут взагалі пі...ць": окупант обговорює з дружиною обстановку на фронті - перехоплення розмови (ВІДЕО)

Армія РФ

В опублікованому аудіозаписі окупант розповідає дружині про своє негативне ставлення до російської влади та військового командування. Також наводить приклад перебування на фронті чеченського батальйону "Схід": "Приїхали, отримали пі… (прочухана) і поїхали. Всі. Тиждень".

"Дружина розповідає останні новини: "Ростовську частину розгромили. Там практично нічого не залишилося. І зараз туди набір дуже великий. Усіх поспіль беруть. Контракт усім намагаються підписати. Тому що практично розгромили всю частину". Чоловік підсумовує: "Тут взагалі пі… ( суцільний жах), я тобі кажу. Чеченська та афганська (війни) – ясельки", — передає ГУР МО.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що означає нова заява Зеленського про терміни завершення війни: коли і чому це станеться. Влада готує українців до неминучого початку контрнаступу ЗСУ та звільнення тимчасово окупованих українських територій.

Читайте також про те, що несподіваний поворот: Джонсон може стати наступним генсеком НАТО The Telegraph. В Україні позитивно сприйняли новину про можливе нове місце роботи Джонсона.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що " Третього попередження може не бути ": у ВП порадили окупантам якнайшвидше покинути Херсон. Михайло Подоляк прокоментував удар ЗСУ по Антонівському мосту у Херсоні.

Також "Коментарі" інформували про те, що в Україні змінили правила для працюючих: що тепер має право зробити роботодавець. Роботодавець може звільнити співробітника без будь-якої причини та без згоди профспілки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини