Головна Новини Суспільство Війна з Росією Трибунал, удавка, знищення, - в ОП розповіли про майбутнє "руского міра"
commentss НОВИНИ Всі новини

Трибунал, удавка, знищення, - в ОП розповіли про майбутнє "руского міра"

Коментуючи фото руїн Мар‘їнки

5 березня 2023, 13:07
Поділіться публікацією:

Голова Офісу президента України Андрій Єрмак прокоментував фото вщент зруйнованої атаками та артвогнем росіян Мар‘їнки. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на телеграм-канал Єрмака.

Трибунал, удавка, знищення, - в ОП розповіли про майбутнє "руского міра"

Росіяни вщент зруйнували Мар‘їнку

"Мар‘їнка. Її більше нема. Так виглядають наслідки діяльності терористичної росії. Вони мало чим відрізняються від ІДІЛ. "Русскій мір". До нього Мар‘їнка жила та процвітала, — написав Андрій Єрмак. — Якою має бути розплата росіян за Мар‘їнку та інші українські міста? За злочини та вбивства? Трибунал. Санкційна удавка. Військове знищення на полі бою. Ізоляція. Справедливий перегляд російської історії, включно з часами Другої світової. Репарації. Демілітаризація. Крах режиму. Ми зробимо це".

Зазначимо, що Бахмут оточити росіянам не вдалося, але під Авдіївкою рашисти використали нову руйнівну авіабомбу — півторатонний заряд, що планує. Використання нової бомби дозволить російським окупантам скидати заряд, не заходячи до зони враження українських сил ППО. Українська розвідка розповіла, скільки лишилось російській економіці. Очільник воєнної розвідки України генерал-майор Кирило Буданов впевнений, що економіка РФ не здатна буде забезпечувати ведення агресивної війни в Україні уже через три місяці. 

Він вважає, що у держави-терориста залишився час до кінця весни, щоб спробувати досягнути бодай якихось своїх воєнних цілей в Україні. 

"Росія витратила величезну кількість людських ресурсів, озброєння та матеріалів. Її економіка та виробництво не в змозі покрити ці втрати. Вона змінила свою військову ланку командування. Якщо російські військові не досягнуть своїх цілей цієї весни, у Росії закінчаться її інструменти війни", — зазначив Кирило Буданов.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини