Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скільки лишилось російській економіці: прогноз розвідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки лишилось російській економіці: прогноз розвідки

Час спливає...

5 березня 2023, 12:06
Поділіться публікацією:

Економіка РФ не здатна буде забезпечувати ведення агресивної війни в Україні уже через три місяці. Про це заявив очільник воєнної розвідки України генерал-майор Кирило Буданов в інтерв’ю USA Today, передають "Коментарі".

Скільки лишилось російській економіці: прогноз розвідки

Економіка РФ продовжує падіння

Він вважає, що у держави-терориста залишився час до кінця весни, щоб спробувати досягнути бодай якихось своїх воєнних цілей в Україні.

"Росія витратила величезну кількість людських ресурсів, озброєння та матеріалів. Її економіка та виробництво не в змозі покрити ці втрати. Вона змінила свою військову ланку командування. Якщо російські військові не досягнуть своїх цілей цієї весни, у Росії закінчаться її інструменти війни", — зазначив Кирило Буданов.

Окрім цього, раніше Кирило Буданов висловлював думку, що РФ не зацікавлена в тривалій війні на виснаження, навпаки — прагне до здобуття швидкої обмеженної перемоги, яку можна видати населенню за досягнення "СВО". Такою обмеженою перемогою може стати вихід на кордони Донецької та Луганської областей до 31 березня поточного року.

Якщо цього результату не буде досягнуто, велика ймовірність, що Росію в березні чекає нова хвиля мобілізації. Втім, як зазначав Буданов, поточна часткова мобілізація в Росії ніколи не закінчувалася. За оцінкою Буданова, під час першої хвилі часткової мобілізації РФ вже призвала щонайменше 316 тисяч осіб. 

Зазначимо, що в анексованому Криму розпочали спорудження фортифікаційної лінії оборони. Бахмут оточити не вдалося, але під Авдіївкою рашисти використали нову руйнівну авіабомбу — півторатонну бомбу, що планує. Використання нової бомби дозволить російським окупантам скидати заряд, не заходячи до зони враження українських сил ППО. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини