Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рашисти використали нову руйнівну бомбу
commentss НОВИНИ Всі новини

Рашисти використали нову руйнівну бомбу

Проти захисників України

5 березня 2023, 08:26
Поділіться публікацією:

Окупаційна армія застосувала на Авдіївському напрямку новий боєприпас — півторатонну бомбу, що планує. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Defence Express. За даними ЗМІ, використання нової бомби дозволить російським окупантам скидати бомбу, не заходячи до зони враження українських сил ППО.

Рашисти використали нову руйнівну бомбу

Росія випробовує новий боєприпас

Сам потужний боєприпас, за задумом рашистів, руйнуватиме авдіївський укріпрайон, що його окупанти не можуть прорвати з початку широкомасштабного вторгнення. Дальність скидання бомби 40 км.

За даними видання, перше застосування цього "нового та досить небезпечного озброєння" було зафіксовано кілька тижнів тому проти одного з об'єктів у Чернігівській області. На одному з уламків були залишки маркування, які відповідали саме УПАБ-1500В. Вперше бомбу УПАБ-1500 продемонстрували в РФ у 2019 році. Вона використовується для враження високозахищених об'єктів з відстані до 40 км. Тоді ж росіяни заявили, що ця бомба вже пройшла випробування, поставлена на озброєння Військово-космічних сил РФ та отримала перші експортні замовлення.

У той же час, як зазначають журналісти, використання Росією бомб, що планують, залишається поодинокими явищами, тому що забезпечення високої дальності польоту вимагає польоту на значній висоті, що спрощує виявлення цілей і можливостей ураження носія.

Водночас, за даними Генштабу ЗСУ, минулої доби противник втратив 930 осіб і загальні втрати рашистів в Україні, з моменту вторгнення становили 153120.

Нагадаємо, що Путін показав можливого наступника Кадирова, український військовий розповів про пекло в Бахмуті, а в Офісі президента повідомили, чи збираються залишати це місто ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини