Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український військовий: Кожна година в Бахмуті - схожа на пекло
commentss НОВИНИ Всі новини

Український військовий: Кожна година в Бахмуті - схожа на пекло

Боєць Нацгвардії розповів, що відбувається в Бахмуті та як діють росіяни поблизу міста-фортеці.

4 березня 2023, 22:36
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Лейтенант Нацгвардії України Володимир Назаренко розповів, що російські окупанти кілька днів тому мали певні успіхи у Бахмуті і зараз намагаються знайти слабкі місця в бороні українських сил. Про те, що відбувається в Бахмуті повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на слова українського військового в ефірі телеканалу "Київ".

Український військовий: Кожна година в Бахмуті - схожа на пекло

Боєць Нацгвардії розповів про ситуацію в Бахмуті. Фото з відкритих джерел

Українська армія намагається втримати оборону на сході та чекає, коли надійде підкріплення з західною технікою, зокрема танками та БТРами. Разом з тим, повідомляється, що російські сили посилюють обстріл українських позицій.

"Кожна година в Бахмуті — схожа пекло. У ворога були успіхи на півночі, північному заході від Бахмута тиждень, півтора, два тому", — говорить Володимир Назаренко.

За словами лейтенанта Нацгвардії армія РФ шукає слабкі місця і проводить різні операції залякування на півночі від Бахмута. Попри таку тактику українські військові мужньо тримають фронт.

"Українські військові дають гарну відсіч. Останні кілька днів надзвичайно важкими зусиллями вдалося стабілізувати лінію фронту", — розповів військовий.

Назаренко говорить, що росіянам бракує боєприпасів, тому військові РФ здійснюють хаотичні обстріли намагаючись знищити українські лінії постачання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Офісі президента розповіли чи збираються ЗСУ залишити Бахмут. Радник голови ОП зауважив, що попри зруйнований міст українські військові налагодили поставки через альтернативні шляхи.

Також "Коментарі" писали, що український генерал розповів, де росіяни відкриють другий фронт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини