Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український генерал розповів, де росіяни відкриють другий фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

Український генерал розповів, де росіяни відкриють другий фронт

Український військовий пояснив, чи може Росія підготуватися до другої хвилі наступу, де та коли.

4 березня 2023, 21:25 comments6804
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник української розвідки у 2005-2010 роках, генерал армії Микола Маломуж розповів, де Російська армія планує здійснити другий наступ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "ТСН".

Український генерал розповів, де росіяни відкриють другий фронт

Український генерал Микола Маломуж. Фото з відкритих джерел

Український генерал Микола Маломуж повідомляє, що російська армія змінює тактику та готує нові резерви. На його думку, Росія близько чотирьох місяців буде збирати свою військову техніку, снаряди та інше озброєння, щоб потім почати масовий наступ.

"На цей час у них нова стратегія – готувати великі резерви, накопичувати техніку, озброєння, боєприпаси, авіацію для того, щоб посилити вогневі позиції. Ця друга хвиля повторного наступу може бути і до квітня, травня, червня", — говорить Микола Маломуж.

Маломуж вважає, що армія РФ не має достатньо ресурсів для вдалого штурму на сході України, у районі Вугледара, Бахмута, Сватове. Попри недостатню підготову мобілізованих, частина з них все ж таки йде на ці позиції, тоді як інші готують до нових наказів. Якщо не буде вдалих дій на сході, то росіяни можуть відкрити активний фронт в іншій частині, вважає український генерал.

"Їм стратегічно потрібно закрити наш можливий коридор контрнаступу на півдні — а це Запорізька, Херсонська області і аж до Криму", — пояснює колишній керівник української розвідки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Британія збільшила кількість танків, які готова передати Україні.

Також "Коментарі" писали, що Верховна Рада України планує повернути військовим надбавку у 30 тис. грн. Новий законопроєкт уже зареєстрований.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини