Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нова хвиля мобілізації: Буданов розповів про поточну стратегію РФ у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова хвиля мобілізації: Буданов розповів про поточну стратегію РФ у війні

Путіну потрібні суттєві перемоги в Україні

23 лютого 2023, 17:18
Поділіться публікацією:

Росія не зацікавлена у затягуванні війни в Україні, навпаки – її політичному керівництву потрібні, якнайшвидше, результати, які вона зможе видати своєму населенню за перемогу над Україною. У разі затяжної війни економіці РФ загрожує криза, а населенню — зубожіння. Як повідомляють "Коментарі", таку думку в інтерв'ю " УП " висловив керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Нова хвиля мобілізації: Буданов розповів про поточну стратегію РФ у війні

Кирило Буданов керує військовою розвідкою України

За його словами, найближчими цілями РФ, які вони намагатимуться досягти до 31 березня 2023 року, стане вихід на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. Якщо цього результату не буде досягнуто, велика ймовірність, що Росію в березні чекає нова хвиля мобілізації. Втім, як зазначив Буданов, поточна часткова мобілізація в Росії ніколи не закінчувалася. За оцінкою Буданова, під час першої хвилі часткової мобілізації РФ вже призвала щонайменше 316 тисяч осіб.

"Зараз військовий блок (РФ — ред.) все ще намагається довести, що, мовляв, ми зможемо. Мовляв, обмежимося Донецькою та Луганською областями, але це ми точно зробимо. І зупиняємо", — розповів Кирило Буданов. — "Вони чітко розуміють, що часу немає ні в кого. Чим довше це продовжуватиметься, тим швидше прийде повна руйнація Збройних сил та економіки Москви".

Говорячи про бойові якості російських мобілізованих, він оцінив їх як вкрай низькі, навпаки — високо оцінив бойову ефективність офіцерського складу ПВК "Вагнер".

Головний військовий розвідник України відмовився в принципі обговорювати можливе залишення Бахмута Україною. При цьому він зазначив, що звільнення раніше окупованих територій дається набагато більшими жертвами, ніж їхнє утримання під ударами окупантів.

Зазначимо, що в анексованому Криму розпочали спорудження фортифікаційної лінії оборони. Кирило Буданов зміг прорватися до радіоефіру окупованого Криму. А в Мелітополі окупанти погрожують виселяти місцевих жителів із їхніх квартир – до них хочуть поселити рашистів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини