Головна Новини Суспільство Війна з Росією Аксьонов повторив нацистське гасло Другої світової
commentss НОВИНИ Всі новини

Аксьонов повторив нацистське гасло Другої світової

Окупаційний глава анексованого Криму заговорив за методичками Геббельса

23 лютого 2023, 16:32 comments1369
Поділіться публікацією:

Окупаційний голова анексованого Криму Сергій Аксьонов заявив про початок спорудження у Криму фортифікаційної лінії, призначеної для стримування наступу Збройних сил України. За його словами, ідея укріплення належить йому особисто та її підтримав російський диктатор Володимир Путін.

Аксьонов повторив нацистське гасло Другої світової

Радянський офіцер в Берліні

"Крим російський і їм залишиться назавжди, хто б там що не планував, — заявив Аксьонов. — Я відповідаю за територіальну оборону Криму, повністю володію ситуацією, знаю, хто на якому місці і за що відповідає... Оборонна лінія — це весь Крим, у межах. Якщо не знадобиться — і гаразд, будемо потім водити на екскурсії".

Відповідне гасло перед своєю поразкою висунули нацисти — "Берлін залишиться німецьким" . Воно увійшло до історії, як останнє гасло нацистської пропаганди.

Варто зазначити, що протягом минулого року російська пропаганда вже кілька разів заявляла про неможливість залишити ті чи інші окуповані нею території в Україні. Проте за 12 місяців війни українські захисники вже звільнили від рашистів великі території Київської, Чернігівської, Харківської та Херсонської областей, продовжуються активні оборонні бої у Донецькій та Луганській областях. Першим звільненим обласним центром України став Херсон.

На даний момент українські військові отримали суттєву перевагу над окупантами завдяки використанню штучного інтелекту, а українська армія займає лідируючі позиції у рейтингу найсильніших армій світу. Окрім того, було опубліковано відео підготовки українських снайперів. Також відбувається формування 30-тисячного ударного угруповування "Гвардія наступу", головною задачею якого стане звільнення окупованих територій та закріплення кордону 1991 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини