Головна Новини Суспільство Війна з Росією Федоров розповів про нову схему окупантів щодо виселення українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Федоров розповів про нову схему окупантів щодо виселення українців

Людей погрожують позбавити квартир

23 лютого 2023, 16:00
Поділіться публікацією:

Для захоплення "безгосподарного" житла на окупованій території рашисти використовують нову схему. Про це у своєму телеграм-каналі розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров, передають "Коментарі".

Федоров розповів про нову схему окупантів щодо виселення українців

Окупанти шукають собі житло

За його словами, на даний момент до Мелітополя прибула нова партія російських мобілізованих, для яких окупаційна влада підшукує вільне житло. Для цього вони здійснюють поквартирні обходи у різних районах Мелітополя. Від місцевих жителів при цьому окупанти вимагають пред'явити оригінали документів про право власності на житло чи нотаріально завірену довіреність. У разі пред'явлення копії мелітопольцям загрожують виселенням, повідомляє Іван Федоров.

"Заспокоює одне: заселення "іноземців" – короткочасне", — пише міський голова Мелітополя. – Наші сили оборони швидко забезпечать їм зворотній квиток до Росії.

Нагадаємо, що напередодні стало відомо про спроби оккупантів загітувати мешканців сіл Мелітопольського району, прилеглих до Молочного лиману, евакуюватися чи шукати собі порятунок у бомбосховищах. Зазначимо, що, на думку експертів, Мелітополь може відіграти ключову роль у разі українського контрнаступу, оскільки його захоплення розріже навпіл так званий російський суходільний коридор до Криму.

Раніше "Коментарі" повідомляли про використання українськими військовими штучного інтелекту, завдяки чому вони набули серйозної переваги. Зазначимо, що завдяки соцопитуванням стало відомо, чи росіяни підтримують війну через рік після її початку. Окрім того, у рейтингу найсильніших армій світу Україна піднялася на кілька позицій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини