Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи продовжують росіяни підтримувати війну в Україні: результати опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи продовжують росіяни підтримувати війну в Україні: результати опитування

Попри тисячі мертвих російських солдатів, санкцій заходу, різноманітних обмежень з боку Європи та самого Кремля, росіяни й надалі підтримують військові дії в Україні.

23 лютого 2023, 14:21 comments3549
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Україна веде війну проти російської військової агресії вже рік. Війна забрала життя тисячі людей, зокрема понад 100 тис. росіян, проте це не вплинуло для більшості з них, адже громадяни РФ й надалі підтримують війну в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Bloomberg.

Чи продовжують росіяни підтримувати війну в Україні: результати опитування

Росіяни, які підтримують війну в Україні. Фото з відкритих джерел

Російський диктатор повністю контролює владу в країні та застосовує швидкі репресії проти тих, хто не згоден з його політикою. Путін використовує суміш радянських та імперських наративів та ностальгії для своєї пропаганди та виправдання цілей війни.

Окрім того, президент Росії не хоче визнавати свої поразки в Україні та змінив тактику. Тепер в російській пропаганді стверджується, що нібито їх країна воює проти колективного Заходу задля свого виживання. Ймовірно такі дії впливають на громадян Росії, що видно з опитувань, які показують підтримку війни в Україні.

 Чи продовжують росіяни підтримувати війну в Україні: результати опитування - фото 2

Згідно з результатами опитування "Левада-Центр" рейтинг підтримки військових дій в Україні серед громадян РФ за рік не падав нижче 70%. Найменший показник  підтримки спостерігався у вересні – 72%. Останні показники за січень — 75%.

"Тепер я вважаю, що мій чоловік — герой. Чоловіки не повинні ховатися за маминими спідницями, коли вони потрібні країні. Коли він повернеться в березні, ми плануємо виплатити іпотеку", — говорить росіянка, яка сподівається отримати гроші від Росії.

Велика підтримка спостерігається на фоні найбільших санкцій від ЄС, збільшення дефіциту бюджету РФ та понад 140 тисяч загиблих російських військових в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про неймовірну перевага військових України, адже вони використовують штучний інтелект.

Також "Коментарі" писав про відомих диктаторів, яких стратив власний народ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Валентин

23 лютого 2023, 15:22

Страна всё глубже погружается в дерьмо, Уму непостижимо. А одурманенный народ кричит: - Да здравствует …уйло! Мы, вместе с ним уйдём в могилу. Скорее бы уже...

Бензар Євген

23 лютого 2023, 14:53

Про що можна казати? Ординці нелюди, сатаністи! Адепти церкви гундяївського Шайтанату! Їх змалку натравлюють на сусідів Орди та навчають до смерті ненавидіти всіх. Їх патріотизм не любов до своєї землі, а кривава шакал'я заздрість та ненависть до інших людей! Прокляте нечисте плем'я!


Новини