Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Третього попередження може не бути": у ВП порадили окупантам якнайшвидше покинути Херсон
commentss НОВИНИ Всі новини

"Третього попередження може не бути": у ВП порадили окупантам якнайшвидше покинути Херсон

Михайло Подоляк прокоментував удар ЗСУ по Антонівському мосту у Херсоні.

27 липня 2022, 10:57 comments1206
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Офісі президента прокоментували удар ЗСУ по Антонівському мосту у Херсоні. Про це написав у своєму Twitter радник голови ОПУ Михайло Подоляк.

"Третього попередження може не бути": у ВП порадили окупантам якнайшвидше покинути Херсон

Антонівський міст. Фото: Вікіпедія

В Офісі президента попередили російських окупантів, що якщо вони не покинуть Херсон найближчим часом, іншого шансу у них може вже не бути.

" Можна, звичайно, назвати Антонівський міст засобом російської ППО, яке перехоплює українські ракети, але від реальності не втечеш: окупантам варто вчитися вплавь перетинати Дніпро. Або покинути Херсон, поки є можливість. Третього попередження може не бути", — пише Михайло Подоляк.

”Третього попередження може не бути”: у ВП порадили окупантам якнайшвидше покинути Херсон - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що спрацювали ювелірно Антонівським мостом у Херсоні: у ЗСУ розкрили подробиці. Окупанти також визнали, що міст у Херсоні пошкоджено та закрито після удару ЗСУ. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що дійна Росії в Україні та позиція Туреччини : на чиєму боці насправді Ердоган. Президент Туреччини Ердоган дедалі більше демонструє, що не готовий втрачати серед союзників ні Росію, ні Україну, ведучи свою закулісну гру. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Україні змінили правила для працюючих: що тепер має право зробити роботодавець. Роботодавець може звільнити співробітника без будь-якої причини та без згоди профспілки. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що росія хоче анексувати частину Грузії : президент звернулася до міжнародної спільноти. Саломе Зурабішвілі заявила про намір РФ захопити частину грузинського курорту Бічвінта.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини