Головна Новини Суспільство Війна з Росією Територіальний компроміс із Кремлем: Данілов розповів, на що може погодитися Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

Територіальний компроміс із Кремлем: Данілов розповів, на що може погодитися Україна

Україна не погодиться на те, щоб відкласти війну проти РФ на майбутнє

18 серпня 2022, 17:05 comments2134
Поділіться публікацією:

У цій повномасштабній війні проти Росії ціль України – повна деокупація її території. Тобто немає і не може бути місця ні для якого компромісу з Росією, якщо йдеться про територію та суверенітет України. є сенс розмовляти з Росією, якщо темою розмови є відновлення територіальної цілісності України у межах 1991 року. Як передає портал "Коментарі", про це у Twitter заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Територіальний компроміс із Кремлем: Данілов розповів, на що може погодитися Україна

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО зазначив, що якщо вести з Росією розмови про територіальний компроміс, то це лише відкладе війну на потім.                            

"Будь-який територіальний компроміс із Кремлем – це війна, відкладена на майбутнє. Саме сьогодні маємо шанс перебити хребет російському "колосу на глиняних ногах", — написав Олексій Данілов.

Варто зазначити, що у подібному ключі раніше висловився міністр оборони України Олексій Резніков. Він також заявив, що єдиною темою для переговорів з Росією може бути обговорення питання щодо відновлення територіальної цілісності України в тих межах, щоб у 1991 році.       

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Зеленського відреагували на "занепокоєння" Росії про можливу катастрофу на Запорізькій АЕС.     

Також видання "Коментарі" повідомляло – Кремль змінив плани щодо України: російський правозахисник спрогнозував, що робитиме Путін.

Раніше "Коментарі" писали – російське командування панічно боїться масштабного наступу української армії: експерт назвав причину та пояснив, чому російські соладти не захочуть гинути за український Херсон.             



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини