Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Тепер тікати тільки пішки або по воді": у Мережі з'явилося перше відео з Антонівського мосту
commentss НОВИНИ Всі новини

"Тепер тікати тільки пішки або по воді": у Мережі з'явилося перше відео з Антонівського мосту

Опубліковано перше відео з Антонівського мосту після нічного удару ЗСУ

27 липня 2022, 11:16 comments2095
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Мережі з'явилися перші відео з Антонівського мосту у Херсоні після удару ЗСУ. Про це пише Центр Стратегічних комунікацій Збройних сил України у своєму офіційному Telegram-каналі.

"Тепер тікати тільки пішки або по воді": у Мережі з'явилося перше відео з Антонівського мосту

Антонівський міст.

На опублікованих кадрах можна побачити серйозні пошкодження бруківки.

"Опубліковано перше відео з Антонівського мосту після нічного удару ЗСУ. Тепер тікати тільки пішки або по воді. Бажаємо успіху!", — пише СтратКом ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, чи зважиться Росія визнати Україну "терористичною державою": до чого це призведе. Після визнання України "терористичною державою" Росія може офіційно оголосити нам війну. Політолог Володимир Цибулько вважає, що Росія недаремно усі сили слідчого комітету кинула на війну. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що " Третього попередження може не бути ": у ВП порадили окупантам якнайшвидше покинути Херсон. Михайло Подоляк прокоментував удар ЗСУ по Антонівському мосту у Херсоні. Докладно про це читайте на нашому веб-сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Україні змінили правила для працюючих: що тепер має право зробити роботодавець. Роботодавець може звільнити співробітника без будь-якої причини та без згоди профспілки. Читайте про це докладно у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" інформували про те, що на Тернопільщині "волонтери" купували собі люксові авто замість допомоги ЗСУ. "Волонтери" на власні потреби витратили майже 2 мільйони гривень на Тернопільщині. Детально про це ви можете прочитати у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 липня 2022, 11:29

Нарешті! - відео без брудної православної лайки. Здається, знимав розумний, не корумпований. Такому відео можна вірити.


Новини