Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стрєлков розповів, чого чекає Пригожин
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрєлков розповів, чого чекає Пригожин

Рашист Стрєлков-Гіркін ненавидить Україну, але також не може терпіти і антагоністів Шойгу та Пригожина

15 червня 2023, 17:48 comments1424
Поділіться публікацією:

Рашист Стрєлков-Гіркін, який воював у 2014 році проти України, прокоментував конфлікт між ватажком ПВК "Вагнер" Пригожиним та міністром оборони РФ Шойгу, який змушує вагнерівців підписувати контракт із російським військовим відомством. Про це повідомляють "Коментарі".

Стрєлков розповів, чого чекає Пригожин

Стрєлков-Гіркін

Стрєлков не приховує своєї неприязні як до міністра оборони РФ Шойгу, називаючи його фанерним маршалом, так і до Пригожина, якого зве гарсоном, натякаючи на його роботу "кухарем Путіна".

"Фактично, НЗФ (незаконне збройне формування — ред.) з кількох десятків тисяч озброєних людей, яких представляє і очолює кримінальник-психопат — продовжують існувати і відкрито плюють на закони держави, в якій існують, — пише Стрєлков. — Не виключаю, що ця позиція керівництвом ПВК формувалася з розрахунку на розгромну поразку ЗС РФ у битві на Південному фронті, після якого "Вагнер" — на хвилі розгубленості влади та загального обурення населення — міг би піти на спробу прямого військового перевороту".

На думку Стрєлкова, Пригожин наразі вичікує, чим закінчиться контрнаступ ЗСУ.

"Якщо наступ (ЗСУ — ред.) буде повністю відбитий — "Вагнер" або прийме умови та "правила гри" МО РФ, або дійсно "піде в Африку", сильно скоротившись у числі, силах і можливостях. А поки всі вичікують, — пише Стрєлков.

Нагадаємо, що Пригожин категорично відкинув наказ Шойгу про підписання вагнерівцями та іншими неофіційними озброєними рашистськими формуваннями контрактів із Міноборони РФ. Навпаки, його опоненти-кадировці, які заявили про підтримку Шойгу, демонстративно підписали контракти.

Тим часом, стало відомо, наскільки вглиб до противника, просунулися Сили оборони.

Російський військовий розстріляв своїх на Бахмутському напрямі.

А в Росії призначили вибори на окупованих територіях України: названо дату.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини