Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Сто людей зайшли – всіх убили": окупанти скаржаться на великі втрати та дії свого командування (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Сто людей зайшли – всіх убили": окупанти скаржаться на великі втрати та дії свого командування (ВІДЕО)

ГУР МО перехопило розмову окупантів, у якій вони обговорювали ситуацію на фронті

4 серпня 2022, 16:22 comments2504
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Головне управління розвідки Збройних сил України перехопило чергову телефонну розмову окупантів. Відео було опубліковано на офіційній сторінці ГУР МО у соціальній мережі Facebook.

"Сто людей зайшли – всіх убили": окупанти скаржаться на великі втрати та дії свого командування (ВІДЕО)

Армія РФ

В опублікованому відео можна почути, як двоє рашистів обговорюють ситуацію на фронті. Один повідомляє новину, що тим, хто стоїть в обороні, не даватимуть більше нагород, і навіть відберуть ті, які були видані раніше.

У свою чергу його співрозмовник висловлює невдоволення щодо наказів командування.

Вони сидять там, посилають 20-200 чоловік на смерть і всі. 30 людей зайшли, 100 людей зайшли. Східні. Зах… (убили) всіх. До цього ми заходили. У нас шість 200-х, шесть 300-х. Одному кістки перебило, іншому кістки перебило. Так у багатьох одна нога висіла. Ми зараз йшли, розмінували. Що не розмінували, викидали в кущі з дороги. Тут металобрухт збирають – танки, БТР", — розповідає окупант.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Оленівка №2 : росіяни повідомили про новий обстріл колонії з українськими військовополоненими. Кремлівські пропагандисти звинуватили в атаці ЗСУ, але ситуація може виявитися, як у випадку з терактом у Оленівці.

Читайте також про те, що передав світу почався: як зупинити Третю світову, яка наближається – яка роль тут в України. Агресія Росії вже стала прикладом для дикторських режимів, які прагнуть влаштувати новий світ.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що до онфлікту в Нагірному Карабаху : як на те, що трапилося, вплинула війна в Україні – чим усе закінчиться. Міноборони Азербайджану заявило про проведення операції "Відплата" у Нагірному Карабаху. Вірменія звинуватила Азербайджан у "повзучій окупації".

Також "Коментарі" інформували про те, що економіка України у комі: хто за це відповідає – чи на своєму місці міністр економіки Свириденко. Економіка України показує не дуже втішні результати, що призводить до таких негативних явищ, як зростання інфляції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини