Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, куди можуть перекинути вагнерівців після Бахмута
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, куди можуть перекинути вагнерівців після Бахмута

Вагнерівці продовжують воювати на території України. Проте, їх залишилась мізерна кількість

27 травня 2023, 20:30 comments1306
Поділіться публікацією:

Про це в Телеефірі розповів військовий аналітик, майор запасу ЗСУ, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пишуть "Коментарі".

Стало відомо, куди можуть перекинути вагнерівців після Бахмута

Куди перекинуть вагнерівців. Ілюстративне фото

За словами Гетьмана, Пригожин має ще близько 10% вагнерівців, йому критично не вистачає військової сили. Тож його військо не можна вважати значимим військовим підрозділом. Раніше, секретар РНБО Олексій Данілов зауважив, що сили "Вагнер" перекидають на три нові напрямки. Олексій Гетьман висуває власну версію, куди перемістять російських військових Пригожина. Він вважає, що це буде: "Лиманський та Куп'янський напрямки; Мар'їнка – Авдіївка і Вугледар".

"Це ті міста, де вони намагаються здійснювати активні бойові дії. Російські військові не можуть досягти жодних успіхів. Йдуть важкі бої, але ворог не має успіху просування", — каже ветеран російсько-української війни.

Тому, аби зробити щось подібне до того, що війська Кремля зробили із Бахмутом, їх можуть перекинути на один з цих напрямків, вважає Гетьман.

"Бахмут вони штурмували майже рік, і їх було в десятки разів разів більше, ніж є зараз. Я не знаю, де їм брати людей. З ув'язненими перекрили, бо там вже годуються регулярні частини російської армії. Не знаю, як Пригожин з тих 5 – 7 тисяч, які в нього залишилися, знову сформує 70 тисяч", – додав Гетьман.

Як писали "Коментарі", — Вища рада правосуддя дала дозвіл на утримання під вартою Олексія Тандира, що на смерть збив нацгвардійця Вища рада правосуддя дозволила тримати під вартою Олексія Тандира. Він є суддею Макарівського районного суду.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Українські захисники готуються до контрнаступу за стандартами НАТО, — військовий аналітик Збройні сили України готові дати відсіч ворогу, їх лють та бажання закипають всередині, в очікуванні наступу.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Російський кордон з Україною палатиме в понад 1000 км, — Дунда Занепад Росії – неминучий. Там, все частіше відбуватимуться рейди, як на Білгородщині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини