Головна Новини Суспільство події Вища рада правосуддя дала дозвіл на утримання під вартою Олексія Тандира, що на смерть збив нацгвардійця
commentss НОВИНИ Всі новини

Вища рада правосуддя дала дозвіл на утримання під вартою Олексія Тандира, що на смерть збив нацгвардійця

Вища рада правосуддя дозволила тримати під вартою Олексія Тандира. Він є суддею Макарівського районного суду

27 травня 2023, 19:00
Поділіться публікацією:
















Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на засідання Вищої ради правосуддя. 

Вища рада правосуддя дала дозвіл на утримання під вартою Олексія Тандира, що на смерть збив нацгвардійця

Олексій Тандир. Фото з відкритих джерел

У Києві, близько опівночі, 26 травня, Тандир їхав Берестейським проспектом машиною Lexus і на смерть збив 23-річного бійця Нацгвардії. Той загинув на місці.  Правоохоронці затримали винуватця ДТП.

Вища рада правосуддя, сьогодні, 27 травня на засіданні вирішила надати дозвіл на утримання під вартою, судді Макарівського районного суду. За дане рішення проголосували одностайно.

Раніше, у Тандира примусово відібрали біологічні зразки. За свідченнями декількох джерел, в тому числі і Державного бюро розслідувань, суддя-учасник ДТП, відмовився проходити тестування на вміст алкоголю й наркотиків, після інциденту.

Проте, під час засідання захист Тандира заявив, що той, нібито не давав відмови від надання біологічних зразків. Прокурор також додав, що Олексій Тандир добровільно надав лише частину необхідних аналізів. Їх результатів ще немає.

Попередньо, під час огляду транспортного засобу Тандира, там знайшли пляшку зі спиртним. Сам же суддя Макарівського районного суду, заперечує що вживав алкоголь і не знає звідки він взявся у його автівці.


Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Судді Верховного суду обрали нового голову: чому не обійшлося без скандалу За результатами голосування за голову ВС три судді — члени групи стратегічного розвитку отримали у сукупності всього 29 голосів.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Українські захисники готуються до контрнаступу за стандартами НАТО, — військовий аналітик Збройні сили України готові дати відсіч ворогу, їх лють та бажання закипають всередині, в очікуванні наступу. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини