Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські захисники готуються до контрнаступу за стандартами НАТО, - військовий аналітик
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські захисники готуються до контрнаступу за стандартами НАТО, - військовий аналітик

Збройні сили України готові дати відсіч ворогу, їх лють та бажання закипають всередині, в очікуванні наступу

27 травня 2023, 18:15
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на заяву військового аналітика, майора запасу ЗСУ, ветерана російсько-української війни — Олексія Гетьмана, в ефірі "24 каналу".

Українські захисники готуються до контрнаступу за стандартами НАТО, - військовий аналітик

Чи готові ЗСУ до контрнаступу. Ілюстративне фото

Українські воїни щодня плідно тренуються за світовими стандартами, вивчають тактику та відпрацьовують фізичну підготовку, перед наступом. Вони виконують усі необхідні дії, аби у великому бою, просуватися з якомога меншими втратами та щоб заплутати ворога, зауважив військовий аналітик.

"Наше завдання — мати чіткі зв'язки між підрозділами, взаємодію з авіацією, танками, артилерією, військовою розвідкою, аеророзвідкою і не тільки. Усе має працювати як один загальний механізм", — підкреслив Гетьман.

Він додав,  що наші військові готуються до контрнаступу за стандартами НАТО. Що дозволить бути переможцем на болі бою та зазнати мінімальних втрат.

"Ми говорили, що українське суспільство трохи "перегріте" очікуванням наступу. Військовослужбовці, які готові до цієї події, теж трохи "перегріті". Вони рвуться починати. Усі готові, лють і бажання закипають", — підсумував майор запасу ЗСУ.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Російський кордон з Україною палатиме в понад 1000 км, — Дунда Занепад Росії – неминучий. Там, все частіше відбуватимуться рейди, як на Білгородщині.

Читайте також на сайті "Коментарі", - Партизани"Атеш" проникли в Московську поліцію: у відділку знайшли важливу документацію Група партизанів руху "Атеш", що діє на окупованих територіях української держави та у Росії, пробралася до "обителі" російських правоохоронців в Ізмайлівському районі Москви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини