Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський кордон з Україною палатиме в понад 1000 км, - Дунда
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський кордон з Україною палатиме в понад 1000 км, - Дунда

Занепад Росії – неминучий. Там, все частіше відбуватимуться рейди, як на Білгородщині

27 травня 2023, 17:50 comments1183
Поділіться публікацією:

Таку думку в Телеефірі висловив народний депутат України Олег Дунда, пишуть "Коментарі".

Російський кордон з Україною палатиме в понад 1000 км, - Дунда

Олег Дунда. Фото з відкритих джерел

Рейд російських угрупувань на Білгородщині, що воюють за Україну, — має великий сенс, як і бої за Бахмут чи під Авдіївкою. Тому, досить важливо, аби кожен російський регіон, що розташований на кордоні з українською державою – від Курської до Ростовської області – відчув на собі, подібні рейди. Важливо, аби їх стало більше, переконаний Дунда.

"Щоб показати, що Росія не має відповідних сил та засобів утримувати усі ці великі кордони, зберегти усі свої регіони під контролем, примушувати ці регіони до покори Москві. І показати, що Кремль – це вже failed state", — сказав нардеп.

Таким чином, угрупування  РДК та "Свобода Росії" можуть створити в цих регіонах будь-яку небезпеку і вчинити той чи інший вплив на населення. Дунда переконаний, що Москва уже на етапі – занепаду. Російське населення зрозуміло, що стабільності та нормальних умов життя, у цій країні – їм вже не бачити, а метод "підкорятися" Москві – не діє.

"Безпеки уже немає. Війна вже не по телевізору, а безпосередньо на їхніх вулицях, у їхніх селищах. Відповідно потрібно домовлятися з Україною. Врешті-решт, саме Київ буде регіональним лідером, а не Москва. Москва уже приречена на занепад", — додав спікер.

Жителі Росії уже це усвідомлюють, а збільшення подібних рейдів та спалахи на кордонів Кремля – це питання часу.

Як писали "Коментарі", — Канцлер Німеччини планує дзвінок до Путіна: що відомо Шольц, після тривалої перерви, має намір зателефонувати російському диктатору. Це, не що інше, як — спроба потиснути на главу Кремля.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Партизани"Атеш" проникли в Московську поліцію: у відділку знайшли важливу документацію Група партизанів руху "Атеш", що діє на окупованих територіях української держави та у Росії, пробралася до "обителі" російських правоохоронців в Ізмайлівському районі Москви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини