Головна Новини Суспільство Війна з Росією Партизани "Атеш" проникли в Московську поліцію: у відділку знайшли важливу документацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Партизани "Атеш" проникли в Московську поліцію: у відділку знайшли важливу документацію

Група партизанів руху "Атеш", що діє на окупованих територіях української держави та у Росії, пробралася до «обителі» російських правоохоронців в Ізмайлівському районі Москви

27 травня 2023, 16:15
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал "Атеш". За інформацією джерела, їхні агенти потрапивши у поліцейську дільницю, знайшли там цінну інформацію, призначену для внутрішнього користування.

Партизани "Атеш" проникли в Московську поліцію: у відділку знайшли важливу документацію

Документи з російського відділку поліції. Фото з Телеграм-каналу "Атеш"

Сьогодні, 27 травня, вони опублікували документи, в яких вказано особисті дані про московських поліцейських. Тих, котрі відповідальні за охорону певних стратегічно важливих об'єктів та районів Російської столиці. За словами партизанів, їх люди є уже в більшості силових структур країни-агресорки.

"Як ви скоріш за все здогадалися, наші агенти патрулюють Москву. А також мають доступ до службової інформації. Ми є в більшості силових структур РФ і зможемо дістатися нових цілей! Це лише питання часу", — йдеться в повідомленні.

Рух "Атеш" діє з осені 2022 року, його агенти займаються партизанською діяльністю на тимчасово окупованих територіях України та у РФ. Саме вони узяли на себе відповідальність за диверсії у Москві. Принаймні, мова йде про ситуацію із замахом на Захара Прілєпіна в Нижегородській області.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — У ГУР розповіли, чого вдалося досягти завдяки операції у Бєлгородській області. У ГУР не приховують, що завдяки операції на Бєлгородщині було зібрано цінну інформацію для розвідки. У ході операції у Бєлгородській області було зібрано для української розвідки корисну інформацію. Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на слова представника Головного управління розвідки Міноборони України Андрія Юсова в ефірі проекту "Новий відлік".

Читайте також на сайті "Коментарі", — "Вагнерівці"виходять із Бахмута, але не йдуть з України: у РНБО знають, де чекати бойовиків Пригожина Олексій Данілов розповів, що "вагнерівці" після Бахмута перегрупуються у трьох точках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини