Головна Новини Суспільство Війна з Росією «Вагнерівці» виходять із Бахмута, але не йдуть з України: у РНБО знають, де чекати бойовиків Пригожина
commentss НОВИНИ Всі новини

«Вагнерівці» виходять із Бахмута, але не йдуть з України: у РНБО знають, де чекати бойовиків Пригожина

Олексій Данілов розповів, що "вагнерівці" після Бахмута перегрупуються у трьох точках

27 травня 2023, 14:20
Поділіться публікацією:

Найманці ПВК "Вагнер" після відходу з Бахмута продовжать воювати проти України. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив секретар РНБО Олексій Данілов під час інтерв'ю "ВВС".

«Вагнерівці» виходять із Бахмута, але не йдуть з України: у РНБО знають, де чекати бойовиків Пригожина

ПВК "Вагнера". Фото: із відкритих джерел

Журналіст попросив Олексій Данілова прокоментувати, чи справді найманці "Вагнера" йдуть із Бахмута. Секретар РНБО зазначив, що за наявною інформацією це справді так.

"Так, це відбувається. Але це не означає, що вони перестануть воювати з нами. Вони збираються більше зосередитись на інших фронтах... вони перегруповуються в інших трьох точках", — заявив Данілов.

При цьому секретар РНБО не став більше говорити, де незабаром можуть з'явитися найманці Євгена Пригожина.

Варто зазначити, що Олексій Данілов був одним із тих, хто прямо підтримав рішення української армії воювати в Бахмуті протягом багатьох місяців. Данилов пояснив, що Бахмут – це українська територія, і українці мають її захищати.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна справді готова розпочати свій контрнаступ для деокупації всіх раніше захоплених супротивником територій. Ось тільки, коли це станеться – ніхто зі зрозумілих причин не скаже. Це може статися завтра, а може, й через тиждень. Про це в інтерв'ю BBC заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Також видання "Коментарі" повідомляло – аналітики Інституту вивчення війни (ISW) не виключають просування представників ПВК "Вагнер" углиб міста-фортеці – Бахмута. Тим часом ватажок "вагнерівців" – Євген Пригожин повідомив, що виводить свої підрозділи з позицій до тилових таборів. Він також наголосив, що заявлені Путіним цілі т.зв. "спеціальної військової операції" обернулися для Росії не просто провалом, а спрацювали з точністю навпаки, зробивши українців найвідомішою нацією у світі, та ще й неймовірно мілітаризованою. Про що говорять ці заяви? Що показали бої за Бахмут і Донбас, чим вони в результаті обернуться для російських окупантів, які "звільняють" (знищують)? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини