Головна Новини Суспільство Війна з Росією Спецслужби Швейцарії дали невтішний прогноз щодо війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Спецслужби Швейцарії дали невтішний прогноз щодо війни в Україні

Швейцарські спецслужби оприлюднили звіт про державну безпеку, де розглянули тривалість війни в Україні.

28 червня 2023, 14:26 comments21350
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У щорічному звіті швейцарських спецслужб про державну безпеку, який був опублікований 26 червня, заявлено, що війна в Україні не закінчиться у 2023 році та переросте у тривалий конфлікт. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на доповідь спецслужб Швейцарії.

Спецслужби Швейцарії дали невтішний прогноз щодо війни в Україні

Український військовий. Фото з відкритих джерел

Швейцарські спецслужби вказують, що "існування України" загалом залежить від підтримки її Західних союзників. Вони надають Україні військову техніку, боєприпаси та вчать українських солдатів.

"Найімовірніше, що війна в Україні не буде закінчена воєнним шляхом до кінця 2023 року. Ознаки вказують на тривалий конфлікт", — йдеться у звіті.

Спецслужб Швейцарії вказують, що під час довготривалої війни може посилитись тиск західних партнерів на Україну, аби розпочати мирні переговори з Росією. Першочергова ціль переговорів – це припинення вогню.

Швейцарський звіт про державну безпеку вказує, що попри постійні невдачі російської армії в Україні, сам Путін не збирається відступати від початкової ідеї, яка була оголошена в перші дні війни.

"Москва готується продовжувати воювати проти Заходу довгий час", — пишуть спецслужби у звіті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що керівник російської розвідки Сергій Наришкін назвав ще одну мету війни в Україні та заявив про захист "глибинно-духовного виміру".

Також "Коментарі" писали про британського аналітик, який стверджує, що Росія навмисно атакувала цивільний об’єкт у Краматорську. Разом з тим депутат Держдуми РФ Євген Попов виступив на британському телебачені, щоб цинічно розповісти про ситуацію з ударом по Краматорську.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

29 червня 2023, 09:09

Естественно.Запад собрался уничтожить Россию физически,а не желай другому того,чего себе не желаешь.Но мудрость и хохлы плюс Запад-понятия несовместимые.

Ігор

28 червня 2023, 13:50

Така ціна влади Зе, який став вироком для України. Були б реформи і війни би не було. Навіть зараз все можна вирішити справжніми реформами. На жаль суспільств не хоче змінюватись. Для прикладу: нашим військовим, коли вони навчались у Європі одночасно б опанувати і іншу лайку, замість російської. Але це буде означати змінювати свою братню малоправославну сутність. Опанувати технології це одне, а змінювати свою ментальність це зовсім інше.


Новини